Alt
Alt

Adakozni rendkívüli érzés. Főleg, ha olyan gyerekek kapják a felajánlásokat, akiknek reménytelen helyzete sose tenné lehetővé még a hétköznapi tárgyak, iskolaszerek, hangszerek, játékok elérését vagy élményszerzést akár egy állatkertben, vidámparkban, moziban, színházban... Bárki felajánlást tehet, aki segíteni tud és akar, így hétköznapi angyallá válhat!

Alt
Bandura Ágnes

Adományozó: Bandura Ágnes

Adomány:       iskolakezdési csomag

Kinek:             Herman Zsófia

Herman Zsófiát szeretném támogatni egy iskolakezdési csomaggal. Kérem tájékoztassanak, hogy mire van szüksége és hogyan tudom eljuttatni neki a csomagot!
Köszönettel: Bandura Ágnes

Alt
Olasz és társa

Adományozó: Olasz és társa

Adomány:       gitár

Kinek:             Bandzsók Viktor

Az Olasz és társa egy gitárt adományozott Bandzsók Viktornak, aki kiskorától tanul zongorázni, atán hangszert váltott. Sajnos, a tavalyi évtől már nem tud zeneiskolába járni, de önszorgalomból megtanult gitározni. Nehéz körülmények között él. Szülei elhagyták. Apai nagyszülei nevelik, akik igyekeznek mindent megtenni a fiúért. Nagyon szeretett volna egy saját gitárt, de ezt anyagi körülményei nem engedték. A helyi közösségben foglalkoznak vele, de az otthoni gyakorlása megoldhatatlan volt. Álma most valóra válik...

Kapcsolati űrlap

Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.
Alt Alt